Account Manager (32 – 36 uur) – Aalsmeer

Account Manager (32 - 36 uur)

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een ondernemende en creatieve junior accountmanager die het team bij de opdrachtgever wil komen versterken!



De organisatie

Onze opdrachtgever ontwikkelt en produceert huismerken (private label) voor drogisterij-, supermarkt- en andere winkelketens in Nederland en is gespecialiseerd in producten voor persoonlijke verzorging. Bij hen staat de klant centraal en zijn kernwaarden zoals betrokkenheid, goede sfeer en teamgeest erg belangrijk. Het kantoor is gevestigd in Aalsmeer.


De functie

In de rol als junior accountmanager zult u te maken krijgen met het gehele proces van sourcing, inkoop, productontwikkeling (kwaliteit) tot en met de verkoop van de producten aan onze klanten. Het is een veelzijdige en uitdagende functie met ruimte voor eigen initiatief en ontplooiing. U werkt in een klein team wat zorgt voor een plezierige en informele werksfeer. De groei die ze door maken zorgt voor dynamiek.


Uw profiel

U bent ondernemend en creatief, hebt goede communicatieve vaardigheden, bent zelfstandig, proactief/assertief, flexibel en een echte teamplayer.

U hebt minimaal 2 jaar relevante saleservaring bij een producent/leverancier aan grootwinkelbedrijven

Bij voorkeur enkele jaren werkervaring inkoop (in de Fast Moving Consumer Goods branche)

U hebt HBO werk- en denkniveau

U beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend in woorden geschrift

U hebt ervaring met Excel en ERP systemen (Dynamics NAV is een pré)


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl