Chauffeur Leerlingenvervoer

Chauffeur Leerlingenvervoer

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Bent u op zoek naar een parttimebaan en gaat u een nieuwe uitdaging niet uit de weg? Word taxichauffeur in het Leerlingenvervoer!

De organisatie

Van Driel Groep is een Brabants familiebedrijf. Onze specialiteit en passie is het aanbieden van maatwerkoplossingen voor mobiliteit over de weg. Al 45 jaar staat de organisatie garant voor veiligheid, kwaliteit & maatschappelijke betrokkenheid. Zo zijn wij in het bezit van het Taxi Keurmerk (TX-Keur), het Keurmerk Touringcar (SKTB) en zijn we gecertificeerd conform de ISO9001, ISO14001, MVO en PSO(trede 3).De functie

Als taxichauffeur zorgt u ervoor dat leerlingen dagelijks naar scholen van het speciaal onderwijs worden gebracht. Van maandag tot en met vrijdag vervoert u twee of drie keer per dag een vaste groep leerlingen. Globaal bent u in de ochtend tussen 7.00 en 9.30 uur en in de middag tussen 14.30 en 17.00 uur aan het rijden.

U komt te werken in een verantwoordelijke en zelfstandige functie

U bent circa 15 uur per week aan het werk, verdeeld over vijf dagen

U wordt jaarlijks uitgenodigd voor diverse cursussen om uw kennis op peil te houden

Er is een mooie collectiviteitskorting op uw zorgverzekering


Uw profiel

Om in de taxibranche werkzaam te kunnen zijn dient u in het bezit te zijn van een chauffeursdiploma taxi. Heeft u dit diploma nog niet op zak? Geen probleem, dan gaan wij u opleiden.

We zijn op zoek naar kandidaten die:

· Woonachtig zijn in de regio van: Utrecht/ Woerden/ Gouda/ Maarssen/ Nieuwegein/ Harmelen/ Mijdrecht/ Oudewater/ Drunen/ Dongen/ Sprang/ Eindhoven/ Tilburg/ Den Bosch/ Rosmalen/ Uden/ Veghel/ Oss

· Minimaal 2 jaar in bezit van geldig rijbewijs

· Beschikbaar zijn van maandag tot en met vrijdag voor een route in de ochtend en in de middag

Ook als herintreder, pensioengerechtigde of ontvanger van gedeeltelijke WAO/WIA uitkering komt u hiervoor in aanmerking.


Informatie

De vacature is terug te vinden via www.vandrielgroep.nl/vacatures

Heeft u nog vragen over deze functie, neemt u dan contact op met de afdeling P&O via 0412-676933 of stuur een mail naar: solliciteren@vsvandriel.nl . Ook uw sollicitatie kunt u richten aan: solliciteren@vsvandriel.nl .