Medewerker Buitenschoolse Opvang – Amsterdam

Medewerker Buitenschoolse Opvang

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Heeft u een groot hart voor kinderen? Wilt u een bijdrage leveren aan de optimale groei en bloei van ieder kind? Lijkt u het leuk om in de kinderopvang te werken? Reageert u dan snel op deze vacature medewerker Buitenschoolse Opvang!
De organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk opererende organisatie in de kinderopvang voor kinderen van 0 - 12 jaar. Bij hen staat de ontwikkeling van kinderen centraal en zij hebben maar één doel: Optimale groei en bloei van ieder kind. De organisatie staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, veerkracht en vindingrijkheid.
De functie

Het gaat om een parttime functie en wij zoeken kandidaten voor diverse locaties in de kinderopvang in Amsterdam. U kunt eventueel ook deel uit maken van een flexpool. Afhankelijk van de locatie bent u 16 tot 25 uur per week beschikbaar. De werkdagen gaan in overleg, de werktijden zijn tussen 13.30 - 18.30 uur. Als Medewerker BSO werkt u met kinderen van 4 - 12 jaar. U werkt op de groep met oog voor het individuele kind. Er is ruimte voor persoonlijke groei, zijn mogelijkheden tot uiteenlopende opleidingen en trainingen en aandacht voor inhoudelijke verdieping.Uw profiel

U beschikt over relevante werkervaring en/of MBO opleiding. Ook als u in het derde of vierde jaar van uw opleiding zit en 75% van uw studiepunten behaald heeft kunt u solliciteren; Denk bijvoorbeeld aan de opleidingen Pabo, SPH, Pedagogiek of Social Work.

Twijfelt u of u met uw opleiding in aanmerking komt om als medewerker BSO aan de slag te gaan? U kunt op

https://www.kinderopvang-werkt.nl/check-mijn-diploma kijken of uw diploma voldoet.

U werkt graag in een team en communiceert gemakkelijk met kinderen, collega's, scholen en ouders. U heeft plezier in het organiseren van activiteiten samen met de kinderen.

Daarnaast bent u enthousiast, energiek en kunnen uw collega's op je rekenen als dat nodig is.Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl