Medewerker Montage – Alphen aan den Rijn

Medewerker Montage

 • Locatie Alphen aan den Rijn
  Uren per week 40
  Salarisindicatie Onbekend
 • Dienstverband Hoofdbaan
  Vakgebied Technisch
  Datum

Introductie

Bent u op zoek naar een leuke baan en beschikt u ook nog over kennis en ervaring met een technische achtergrond, bij voorkeur in de metaal? Dan komen wij graag z.s.m. met u in contact!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een staalkabelbedrijf dat op basis van jarenlange ervaring voor klanten oplossingen biedt voor projecten d.m.v. staalkabelconstructies en ze uitvoert op locatie. Als u goed kijkt ziet u staalkabelnetten en constructies overal; van brug tot dierentuin.

Om al hun klanten de service te geven die ze mogen verwachten willen ze hun team uitbreiden met een Medewerker Montage

De functie

Als Medewerker Montage bouwt u samen met collega's aan staalkabelconstructies in heel Nederland. Soms bent u een paar dagen op pad, soms werkt u aan meerdere projecten per dag. U bouwt RVS staalkabelconstructies, installeert frames, bevestigt netten en spant kabels. Binnen afgesproken tijd en volgens specificatie. U werkt op locatie, alleen of met een team collega's. U bent monteur, aanspreekpunt en - niet onbelangrijk-troubleshooter. U ziet wanneer iets fout gaat of dreigt te gaan en zorgt er voor dat dit in goed overleg wordt opgelost.


Uw profiel

Voor deze functie zoeken wij iemand die graag buiten werkt. Die het leuk vindt om - samen met collega's - iets moois neer te zetten. U bent gewend om onder tijdsdruk te werken en gaat steeds op zoek naar manieren om nog beter en slimmer te bouwen. En die pas naar huis gaat als de klant ook tevreden is.

Verder is het belangrijk dat u beschik over:

 • Een afgeronde technische opleiding (bij voorkeur metaal)
 • ervaring met montagewerk en - idealiter - metaalbewerking
 • voldoende technisch inzicht om tekeningen te kunnen lezen
 • geen hoogtevrees
 • Rijbewijs B
 • VCA

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl