Relatiebeheerder Goede Doelen – Diverse regio’s

Relatiebeheerder Goede Doelen

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Beschikt u over een goed luisterend oor? Overtuigingskracht en lijkt het u ideaal om zelf uw werkuren flexibel in te delen? Dan is de vacature van Relatiebeheerder Goede Doelen de perfecte bijbaan!

De organisatie

Onze opdrachtgever is een landelijk werkende organisatie die vooraanstaande Goede Doelen organisaties ondersteunt bij het verkrijgen van donaties.

De functie

In deze functie van Relatiebeheerder Goede Doelen gaat u aan de slag voor verschillende goede doelen. U bezoekt donateurs aan huis die een éénmalige donatie hebben gedaan maar nog niet structureel doneren. U legt uit waar de opgehaalde giften aan besteedt worden en vraagt ze of ze ook structureel willen doneren. U krijgt vooraf voldoende informatie over de donateur zodat u alle mogelijkheden hebt om een leuk gesprek te beginnen. Daarna is het aan u! De uitdaging om eenmalige donateurs om te buigen in structurele donateurs.

In deze functie krijgt u veel vrijheid. U mag zelf uw werktijden bepalen als het maar minimaal 10 uur per week is. U wordt uitgebreid ingewerkt door een ervaren teamleider en ook zijn er voor u doorgroeimogelijkheden naar senior of teamleider. En een mooi bijkomend aspect is dat u uw steentje bijdraagt aan een betere wereld.

Uw profiel

Voor deze functie is het belangrijk dat u:

  • Een goede beheersing heeft van de Nederlandse taal
  • U beschik over een goed luisterend oor en overtuigingskracht
  • Beschikt over eigen vervoer
  • Minimaal 10 uur per week beschikbaar bent
  • Wij zoeken op dit moment Relatiebeheerders voor één van de volgende regio's: Randstad, Oost-Nederland, Noord-Brabant en Zeeland. Woont u in een andere regio? Ook dan vragen wij u te solliciteren

Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande vacature? Neemt u gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl