Schilder – Maarssen

Schilder

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Bent u handig, houdt u van klussen en bent u komend half jaar beschikbaar voor een leuke klus in Maarssen? Dan zien wij graag uw reactie tegemoet!
De organisatie

Onze opdrachtgever is een middelbare scholengemeenschap in Maarssen. Het college biedt onderwijs aan zo’n 1600 leerlingen en zij dagen de leerlingen uit het beste uit hun zelf te halen.


De functie

De rol is voor aanpakkers die van klussen houden en over een goede lichamelijk conditie beschikken. Daarnaast is het belangrijk dat u handig bent en affiniteit heeft met schilderwerk. De komende maanden zal u zich hier vooral mee bezig houden om de school weer van een nette en frisse uitstraling te voorzien!


Uw profiel

Onze opdrachtgever zoekt vanaf 1 maart een enthousiaste kandidaat die zin heeft om in deze leuke omgeving de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast moet een kandidaat voldoen aan onderstaand profiel:

· Ervaring met klussen en schilderen

· Handig en technisch inzicht

· 2 tot 4 dagen per week beschikbaar


Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Monique Helmstrijd op telefoon 0172-796122 of email: monique@ervarenjaren.nl

Solliciteren doet u door hieronder op de button “solliciteren” te klikken en vervolgens uw gegevens in te voeren en uw C.V. bij te voegen.

Wanneer uw profiel voldoende overeen komt met de functie neem ik zo snel mogelijk contact met u op. Wanneer u binnen 5 werkdagen geen reactie heeft ontvangen dan bent u niet geselecteerd voor deze functie maar houden wij uw gegevens graag in ons bestand.