Senior Hovenier – Bleiswijk

Senior Hovenier

  • Locatie Bleiswijk
    Uren per week 24
    Salarisindicatie Onbekend
  • Dienstverband Bijbaan
    Vakgebied Dienstverlening
    Datum

Introductie

Voor een professioneel hoveniersbedrijf in Bleiswijk zoeken wij een ervaren hovenier die beschikt over ruime plantenkennis. In deze mooie rol mag je het team aansturen en de kneepjes van het vak overbrengen aan de nieuwe generatie hoveniers. De klant staat zeker open voor een gepensioneerde hovenier.

De organisatie

Na 35 jaar succesvol in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van de meest uiteenlopende tuinprojecten is de klant creatief, ambiteus en onderzoekend naar nieuwe ontwikkelingen op tuingebied.
Werken met vakkundig personeel en duurzame materialen van topkwaliteit is vanaf de beginjaren een vaststaand gegeven.

De functie

Als hovenier verzorg je de aanleg en het onderhoud van diverse soorten tuinen. Te denken valt aan grondwerk, beplanting, bestrating en hout- en constructiewerken. Ook kun je je bezig gaan houden met snoeien, bemesting, plant en boomverzorging. Jij bent als hovenier het visitekaartje voor klanten van onze opdrachtgever en daarvoor heb je een gemotiveerde en collegiale houding nodig.

Uw profiel

ruime ervaring in het hoveniers vak
brede plantenkennis
ervaring in het begeleiden en aansturen van collega's
klantvriendelijk en klantgericht
rijbewijs B
woonachtig in de omgeving van Bleiswijk
parttime beschikbaar


Het aanbod

Wij bieden jou uitdagend en gevarieerd werk bij onze opdrachtgever. Je komt te werken bij een mooi en solide hoveniersbedrijf met een mooie reputatie. Wij bieden je een marktcomfort salaris op basis van je kennis en ervaring en uiteraard volgens CAO. Ben je enthousiast geworden over deze vacature en pas je op dit mooie profiel?
Dan nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

Een korte motivatie bij je CV stellen wij op prijs.


Informatie

Quentin Schols +31302459191