Verkeersregelaar – Afwisselende werklocaties

Verkeersregelaar

Persoonsgegevens

Man Vrouw
PDF, DOC, DOCX 8MB
8MB
Toevoegen

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen

Adresgegevens

Adres prive

Terug naar vacature details

 


Introductie

Zoekt u een afwisselende functie en bent u flexibel inzetbaar? Zet de volgende stap in uw carriere als verkeersregelaar!


De organisatie

Wanneer u werkt bij deze organisatie dan gaat u werken bij een leuk verkeersregelaarsbedrijf voor evenementen & verkeer. Hun kracht is persoonlijke aandacht, betrouwbare aansturing, opleiding en heel veel expertise. Zij zijn trots op hun vakmensen; echte aanpakkers met kennis die graag aan de slag gaan om de klus te klaren.
De functie

Als verkeersregelaar zorgt u er voor dat het verkeer in goede banen wordt geleid, zodat er geen opstoppingen ontstaan en het verkeer goed kan doorstromen. Op onverwachte momenten kunnen spannende situaties ontstaan, hier dient u rustig en adequaat mee om te kunnen gaan.

Deze functie is zowel parttime als fulltime te vervullen. Bent u voor deze functie full time beschikbaar? Mogelijk krijgt u een auto van de zaak. Verder werkt u op toffe afwisselende werklocaties in de buitenlucht samen met leuke collega's.

U krijgt de gelegenheid om ervaring op te doen en er worden trainingen aangeboden voor verschillende functies zodat u zich kunt ontwikkelen.
Uw profiel

U beschikt over het Certificaat (volledig) bevoegd verkeersregelaar of bent bereid deze te behalen


U bent in het bezit van VCA (Basis of Vol) of bereid zijn deze te behalen


U bent in bezit van rijbewijs B


U bent in het bezit van Verklaring Omtrent Gedrag niet ouder dan 3 maanden


Het is een pré als u beschikt over eigen vervoer


Oók als u 65+ bent wordt u uitgenodigd te solliciteren
Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bovenstaande functie? Neemt u dan gerust contact met ons op en vraag naar Lisette Schalker op telefoon: 0172-796122 of email: lisette@ervarenjaren.nl